“Uw eigen huis in miniatuur”

Wij bouwen natuurgetrouwe miniaturen van bestaande panden en gevels, zoals uw eigen huis, boerderij, winkel, bedrijfspand, etc. Ook reconstructies van niet meer bestaande panden zijn mogelijk. Onze miniaturen onderscheiden zich van doorsnee schaalmodellen en maquettes door de aandacht voor detail en ons streven om de werkelijkheid zo natuurgetrouw mogelijk na te bootsen. Handwerk en geduld worden gecombineerd met degelijkheid in de schaalvaste precisie, de detaillering en de afwerking. Het resultaat is een exclusief en duurzaam pronkstuk in uw huiselijk interieur of in uw bedrijf.

Karaktistieke gevel

Het is mogelijk om een miniatuur te bouwen van alleen één gevel. Deze vorm is geschikt voor panden die ingebouwd liggen tussen aanliggende panden, maar ook indien u een miniatuur wenst van alleen de meest karakteristieke gevel van uw huis. Een 3D-gevel wordt gemonteerd tegen een passende achtergrond of in een lijst, zodat deze kan worden opgehangen.

Uniek cadeau

Onze miniaturen zijn tot op heden altijd gebouwd voor mensen die een bijzondere band hebben met hun woning, winkel, boerderij etc. Juist door deze emotionele betrokkenheid zijn onze miniaturen heel geschikt als persoonlijk cadeau of uniek relatiegeschenk.
Indien een dergelijk cadeau op een specifieke datum gereed moet zijn, raden wij u aan om tijdig contact met ons op te nemen.

levertijd

De levertijd is in hoge mate afhankelijk van de complexiteit van het te bouwen pand.
De bouwtijd van een miniatuur ligt grofweg tussen de 3 en 15 maanden. Dit betekent dat een levertijd van meer dan een jaar niet uitzonderlijk is. Deze informatie is met name van belang indien u de miniatuur als geschenk laat maken voor een specifieke gelegenheid. Het is dan verstandig om ruim op tijd contact met ons op te nemen.

Lees meer over onze werkwijzeof bezoek de fotogalerij